De sandwichpanelen hebben een isolerende werking

De sandwichpanelen hebben een isolerende werking

Een dak maken met sandwichpanelen is niet alleen eenvoudig. Ook heeft het een isolerende werking waardoor de kou niet snel zijn weg naar binnen kan maken. Deze panelen bestaan uit een buitenplaat welke vaak gemaakt wordt van kunststof en metaal. Ook de binnenplaat wordt gemaakt van metaal, kunststof en alufolie. Tussen deze twee platen vind je isolatie wat zijn werking doet.

Deze panelen hebben een lange levensduur mits je het op de juiste manier monteert. Ook zijn deze panelen verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren en diktes. Bij Huisman.be heb je de mogelijkheid om diktes tussen de 20 tot en met 200mm te bestellen. Daarnaast heeft de isolatie ook nog eens brandwerend of een brandvertragende functie.

Verschillende keuzes en direct te bestellen

Wanneer jij op zoek gaat naar sandwichpanelen, dan zal je Huisman.be zeer zeker tegenkomen. Dit bedrijf beschikt over een ruim assortiment en kan het vaak snel leveren. Ook naar Nederland is het mogelijk om te leveren. Wanneer je boven de 600 euro besteld zal er ook geen verzendkosten worden berekend. Huisman heeft diverse soorten verkrijgbaar.

Zoek jij een paneel wat lijkt op dakpannen? Of toch liever de eenvoudige manier als dak voor jouw schuur? Neem dan snel een kijkje in het assortiment en plaats vandaag nog jouw bestelling. Vergeet overigens niet om de juiste schroeven hierbij te bestellen!